Latest news

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Εκδοσης κάρτας - ταυτότητας μέλους


Αχαρνές 30 Μαΐου 2014
Αριθ. Πρωτ. 16

Αγαπητό μας μέλος.

Με την ευκαιρία  της έκδοσης κάρτας - ταυτότητας μέλους, η οποία είναι ονομαστική και έχει ετήσια ισχύ, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο χρήσης της, αλλά και για τις δραστηριότητες του Διοικητικού μας Συμβουλίου και συγχρόνως να σας ευχαριστήσουμε για την ανανέωση της συνδρομής σας για το 2014 ως μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Σε καιρούς δύσκολους εμείς προχωρούμε προσθέτοντας συνεχώς καινούργιες δράσεις.

  1. Έκδοση της κάρτας μέλους. Έχουμε πετύχει κάποιες παροχές-προσφορές από την ιατρική κοινότητα και από επιχειρηματίες της πόλης μας -δείτε την λίστα κάνοντας κλικ εδώ- και τις οποίες μπορείτε να απολαμβάνετε με την επίδειξη της κάρτας μέλους και της αστυνομικής σας ταυτότητας.
  2. Συνεχίζουμε τις ενημερωτικές εκδηλώσεις για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. Τρίπτυχό μας είναι το μαθαίνω, βλέπω, ακούω και αποχωρώ πιο γεμάτος και ευχαριστημένος από αυτά που παρακολούθησα.
  3. Εμπλουτίζουμε συνεχώς την Τράπεζα αίματος που δημιουργήσαμε, πραγματοποιώντας μία φορά το χρόνο Αιμοδοσία, υποστηρίζοντας συγχρόνως την Τράπεζα Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας», καλώντας όλους εσάς να γίνετε δότες μυελού των οστών. 
  4. Επίσης συνεχίζουμε:  
  • Την ψυχολογική υποστήριξη άπορων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας που εμπλέκονται με τον καρκίνο. 
  • Την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα υγιεινής διατροφής και κατά του καπνίσματος 
  • Τη συλλογή φαρμάκων αλλά και τροφίμων για  τις κοινωνικές δομές του Δήμου.
Το ιατρείο μας είναι πια γεγονός! 
Πραγματοποιούμε δωρεάν test-pap, και μαστολογικό έλεγχο σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες της περιοχής μας αλλά και στα μέλη μας. 
Και όλα αυτά γίνονται με  την ηθική και υλική προσφορά όλων εσάς που είστε μέλη του Παραρτήματος και με τις δωρεές συμπολιτών, για παράδειγμα αντί στεφάνου σε απώλεια αγαπημένων τους προσώπων, που προσφέρουν στην Αντικαρκινική Εταιρεία.


 
Για το Δ.Σ. του Παραρτήματος
Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Χ. Καζανάς
Χειρουργός Οδοντίατρος


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκδοσης κάρτας - ταυτότητας μέλους Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top