728x90 AdSpace

Latest news

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Δωρεάν τεστ Παπ

Το παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας συνεχίζοντας το πρόγραμμα "Σκυταλοδρομία ζωής" παρέχει κάθε μήνα 30 δωρεάν τεστ Παπ (Thin Prep Pap Test). Από τα 30 ραντεβού, τα 15, θα τα παρέχει μέσω ηλεκτρονικής φόρμας (ηλεκτρονικά ραντεβού) όπου θα μπορεί η κάθε μία κυρία να συμπληρώσει πολύ εύκολα μέσα σε 1 λεπτό.

Το πλεονέκτημα της ηλεκτρονικής υποβολής ραντεβού είναι ότι αυτομάτως θα υπάρχει ετήσια προσωπική ενημέρωση (είτε τηλεφωνικώς, είτε με email) για επανεξέταση -υπενθύμιση-. Επιπλέον, το Παράρτημα Αχαρνών θα υιοθετήσει τέτοιου είδους υπενθυμίσεις και για άλλες ετήσιες προληπτικές εξετάσεις, όπως μαστογραφίες κ.α.

Το δωρεάν pap test απευθύνεται, σε ανασφάλιστες και άνεργες κυρίες και στα μέλη του Παραρτήματος. Το test θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, στο ιατρείο του Παραρτήματός μας, Στρ. Ιωάννου Στριφτού 33, από εξειδικευμένο προσωπικό και τη μέθοδο «Thin Prep Pap Test» όπου δίνει ακριβέστερα αποτελέσματα από ότι το κλασικό test pap. "Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι να έχετε μαζί σας τον αριθμό ΑΜΚΑ"

Βοηθήστε να γίνει γνωστό και κοινοποιήστε το άρθρο μας.
Συμπληρώστε εσείς από τον υπολογιστή σας την ηλεκτρονική φόρμα για λογαριασμό άλλου ή κάλεσε στο 210 24 67 871 και κλείσε τηλεφωνικώς το ραντεβού.
Με έναν από τους παραπάνω τρόπους δίνετε κι εσείς ένα πολύτιμο δώρο σε κάποια κυρία που πιθανόν να έχει ανάγκη.  


Κλείστε το ηλεκτρονικό σας ραντεβού ΕΔΩ! (δεν υπάρχουν πλέον ραντεβού)


Για το Παράρτημα Αχαρνών,

Ομάδα Ηλεκτρονικής Διαχείρισης 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δωρεάν τεστ Παπ Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top