728x90 AdSpace

Latest news

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ο Κότινος άρχισε το ταξίδι του


Φέτος τα Χριστούγεννα το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΕΑΕ) "υιοθετεί" ένα νέο μέλος! Πρόκειται για τον "Κότινο", το δέντρο που ξεκίνησε το "ταξίδι" του την Τρίτη 16-12-2014 από το Καλλιτεχνείο Αχαρνών με στόχο τη συλλογή φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Αχαρνών. Συνεχίζοντας το " ταξίδι" του, θα υιοθετηθεί από συλλόγους-φορείς του Δήμου Αχαρνών, οι οποίοι μπορούν να το φιλοξενούν στο χώρο τους για 30 ημέρες.

Ωστόσο το δέντρο θα μεγαλώσει με την πάροδο του χρόνου και τελειώνοντας το ταξίδι που μόλις ξεκίνησε, θα πρέπει να ριζώσει για τα καλά σε σημείο που θα επιλέξουμε και θα σας γνωστοποιήσουμε.

Ως τότε, θα μπορείτε να παρακολουθείτε από κοντά τη διαδρομή του "Κότινου" στους φορείς του Δήμου Αχαρνών, μέσα από την ιστοσελίδα μας, www.eaeacharnes.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιδέα για το "χριστουγεννιάτικο δέντρο" του Παραρτήματος της ΕΑΕ, ήταν του αγαπητού φίλου Σταμάτη Παρασκευά, μέλος του Καλλιτεχνείου Αχαρνών. Το γεγονός αυτό έδωσε έναυσμα στην κ. Ελένη Καμπόλη, μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος, να προτείνει εναλλακτικά να υιοθετηθεί η Ελιά, ως δέντρο σύμβολο,  που θα χρησιμοποιηθεί συμβολικά για το σκοπό που προαναφέραμε και επιμελήθηκε τη διακόσμηση του.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Κότινος άρχισε το ταξίδι του Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top