728x90 AdSpace

Latest news

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

3η ετήσια αιμοδοσία


Δελτίο Τύπου
Το να δίνει κανείς δέκα λεπτά από το χρόνο της ζωής του, αποκτά ξεχωριστή σημασία όταν με την προσφορά του αυτή, μπορεί να σωθεί η ζωή συνανθρώπων του και ιδίως Παιδιών. 

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 3η ετήσια αιμοδοσία του Παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων ¨Αγία Σοφία¨   για τα παιδιά του νοσοκομείου «Ελπίδα».   Οι λήψεις έγιναν στο κτίριο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών από τις 10:00 έως της 13:00 και προσήλθαν 33 εθελοντές αιμοδότες και ελήφθησαν 30 μονάδες αίματος.

Η αιμοδοσία είναι απλή, ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία και διαρκεί 5-10 λεπτά της ώρας. Δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Ο όγκος αίματος που προσφέρεται είναι μόνο το 1/20 του συνολικού όγκου αίματος του οργανισμού του ανθρώπου και η αναπλήρωσή του γίνεται σε 10 λεπτά. 

Η Αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία αυτής της Προσφοράς. Ευχαριστούμε όλους για το δώρο αυτό και ευχόμαστε, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά. 


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Χ. Καζανάς
Χειρουργός Οδοντίατρος 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 3η ετήσια αιμοδοσία Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top