728x90 AdSpace

Latest news

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

..Ο «Κότινος» συνεχίζει το ταξίδι του!


Ο «Κότινος», το ελαιόδεντρο που ως σύμβολο χαράζει την δική του πορεία, μεγαλώνει και ριζώνει ακόμη περισσότερο, αντλώντας δύναμη μέσα από τις ζεστές αγκαλιές των φορέων και συλλόγων του Δήμου μας, που τον υιοθετούν και  συλλέγουν φάρμακα για το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Αχαρνών.  Έτσι μετά από 30 ημέρες παραμονής  του «Kότινου» στο Καλλιτεχνικό Καφενείο Αχαρνών , έφτασε ο χρόνος για να υιοθετηθεί από την Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών.  Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2015,  μέσα σε ζεστό και φιλικό κλίμα παραδόθηκαν τα πρώτα  φάρμακα στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής  Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, κ. Ελένη Σαχσανίδη, η οποία παρευρέθηκε κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας παράδοσης και παραλαβής του «Κότινου», και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους εκπροσώπους των παρευρισκόμενων φορέων.

Ο «Κότινος», θα παραμείνει για ένα μήνα στη Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών για να συνεχίσει το ταξίδι του στον επόμενο φορέα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον υιοθετήσει. Στόχος μας είναι να βρεθεί κοντά σε όλους τους Συλλόγους- φορείς του Δήμου μας, προκειμένου να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική προσφορά και ευαισθητοποποίηση των συμπολιτών μας.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ..Ο «Κότινος» συνεχίζει το ταξίδι του! Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top