728x90 AdSpace

Latest news

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Όχι στο τσιγάρο είπαν οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Αχαρνών

Δελτίο Τύπου

"Όχι στο τσιγάρο είπαν οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Αχαρνών"


Το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, επισκέφθηκε το 5ο Γυμνάσιο Αχαρνών, έπειτα από πρόσκληση του διευθυντή κ. Σπύρου Καραβία, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές της Α’ και  Β’ τάξης σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

Η πρόσκληση έγινε σε συνέχεια της εκδήλωσης «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ» που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2015, όπου το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας πρότεινε ένα θέμα-ζωγραφιά με αντικαπνιστικό μήνυμα.

Την ενημέρωση πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Παναγιώτης Καζανάς και η Ταμίας κ. Ευφροσύνη Γιαννουσάκη.  Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετείχαν με αρκετές  ερωτήσεις και απόψεις.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Παναγιώτης Καζανάς συγχάρηκε τον διευθυντή κ. Σπύρο Καραβία για τις πρωτοβουλίες του και το άνοιγμα του σχολείου προς την κοινωνία. 


Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όχι στο τσιγάρο είπαν οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Αχαρνών Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top