728x90 AdSpace

Latest news

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ...


Δελτίο Τύπου 

    Στο πλαίσιο της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία πραγματοποίησε μία σειρά εκδηλώσεων με το σύνθημα "ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ”, σε πολλές περιοχές της χώρας με στόχο την ενημέρωση και έγκαιρη διάγνωση της νόσου.
    Το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, έλαβε μέρος και έστειλε το δικό του μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου, την Τετάρτη 4-2-2015,στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου. Από το πρωί της Τετάρτης μέλη του Παραρτήματος διένειμαν σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια στους πολίτες της πόλης μας.
    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μέσα από μια λιτή τελετή, μαθητές του 28ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, σχημάτισαν τον κύκλο της ζωής , και έστειλαν δεκάδες μπαλόνια στον ουρανό αποχαιρετώντας τις ψυχές που χάθηκαν από την επάρατη νόσο. Τη δράση πλαισίωσαν και οι μαθητές του Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αχαρνών.
    Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και όσους βοήθησαν να υλοποιηθεί η δράση αυτή.


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Χ. Καζανάς
Χειρουργός Οδοντίατρος





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ... Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top