728x90 AdSpace

Latest news

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

TEST-PAP Μαρτίου

Το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ» διενήργησε 28 TEST-PAPκατά τον μήνα Μάρτιο σε συνεργασία με δυο Συλλόγους. 

Η πρώτη δράση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή,  6-3-2015 στο 1ο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Εθελοντών Αττικής,  με πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Γεώργιου Κασφίκη και με τη συμβολή της εθελόντριας μαίας κ. Μαρίας Γρυπαίου. Την Τετάρτη 11-3-2015, πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη δράση σε συνεργασία με τον σύλλογο Αριστοφάνη, που βρίσκεται στις Άνω Αχαρνές, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του συλλόγου κ. Πανταλέων και με την εθελοντική συμβολή της ιατρού κυτταρολόγου κ. Κλειώς Βρεττού. 

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Παναγιώτης Καζανάς, αφού ευχαρίστησε όσους συμβάλλουν στην υλοποίηση των σκοπών του Παραρτήματος, υποσχέθηκε τη συνέχιση παρόμοιων δράσεων τόσο στις Αχαρνές, όσο και σε γειτονικούς Δήμους στο άμεσο μέλλον.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: TEST-PAP Μαρτίου Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top