728x90 AdSpace

Latest news

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Και το ταξίδι συνεχίζεται…


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Και το ταξίδι συνεχίζεται…

Ο "ΚΟΤΙΝΟΣ", το Ελαιόδενδρο σύμβολο του Παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, υιοθετήθηκε από τις 16 Απριλίου 2015 από δύο σημαντικούς φορείς της πόλης των Αχαρνών. Την κίνηση πολιτών για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών, ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ και του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών όπου θα φιλοξενείται μέχρι τις 16 Μαΐου 2015 στις εγκαταστάσεις του Ορειβατικού (Φιλαδελφείας 126 Αχαρνές). Το ελαιόδεντρο το παραλάβαμε από την Λαογραφική Εταιρεία Θρακομακεδόνων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,  μαζί με φάρμακα που συγκεντρώθηκαν από μέλη και φίλους του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Παναγιώτης Χ. Καζανάς δήλωσε πως ο σκοπός της δράσης αυτής, η οποία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα "ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΖΩΗΣ", είναι αφ΄ ενός μεν η συγκέντρωση φαρμάκων για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και αφ΄ ετέρου και πιο σημαντικό η ευαισθητοποίηση  όλων μας σε αξίες όπως η αλληλοβοήθεια και η αλληλεγγύη. Κάθε τι που για κάποιον είναι περιττό, σίγουρα είναι χρήσιμο για κάποιον άλλο.

Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Και το ταξίδι συνεχίζεται… Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top