728x90 AdSpace

Latest news

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Πάμε για τον "Πλούτο" του Αριστοφάνη!

Στην κωμωδία "Πλούτος" του Αριστοφάνη από την θεατρική σκήνη Ονειροβάτες σε μετάφραση και σκηνοθεσία της Δήμητρας Χ. Χριστοδούλου, σας προσκαλεί, η Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών και Φυλής. Η θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αχαρνών, Φιλαδελεφείας 87, Αχαρνές.
Για πρώτη φορά θα δοθούν πιλοτικά 20 δωρεάν ηλεκτρονικά εισιτήρια σε επιλεγμένες θέσεις στην αίθουσα. Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι η καλύτερη δυνατή οργάνωση και εξυπηρέτηση σας. Επειδή όμως πολλοί συνάνθρωποι μας δεν χρησιμοποιούν τεχνολογικά εργαλεία ή πλατφόρμες όπως, android, ios, ή windows, ο αριθμός θα είναι περιορισμένος.
Για τα πρώτα 20 ηλεκτρονικά εισιτήρια κάντε κλικ ΕΔΩ και ακολουθήστε τις οδηγίες (σημείωση: η επιλογή είναι μέχρι 2 εισιτήρια ανά άτομο).
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η οργάνωση του design (αφίσες, φωτογραφίες, προσκλήσεις, ηλεκτρονικά εισιτήρια) είναι εθελοντική δημιουργία του Φοιτητή (Graphic designer of Middlisex University London) Μαρίνου Ηρειώτη.

Σημείωση: Η Παράσταση ανεβαίνει από την θεατρική σκηνή Ονειροβάτες, αφιλοκερδώς και η είσοδος είναι δωρεάν.

Επίσημη πρόσκληση της εκδήλωσης

Επίσημη Αφίσα εκδήλωσης

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε λίγα λόγια για τον Αριστοφάνη και τον Πλούτο, όπως επίσης για τους "ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ' και τους συντελεστές -Πρωταγωνιστές-. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 comments:

Item Reviewed: Πάμε για τον "Πλούτο" του Αριστοφάνη! Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top