728x90 AdSpace

Latest news

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

60 χρόνια προσφοράς σε μια λαμπρή βραδιά!

Μια λαμπρή βραδιά, αφιερωμένη στις δράσεις και το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε) για τα 60 χρόνια λειτουργίας της, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στο φιλόξενο Θέατρο Παλλάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και με την παρουσία της πολιτειακής ηγεσίας, καθώς και εκπροσώπων φορέων και εταιρειών, αλλά και των μελών και φίλων της Εταιρείας, που γέμισαν ασφυκτικά τις μεγάλες αίθουσες του θεάτρου.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να παρουσιαστεί εν συντομία, το πολυσχιδές έργο που έχει παραχθεί κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, να ανακοινωθούν τα νέα προγράμματα της Εταιρείας και να βραβευθούν οργανώσεις και συμπολίτες μας που έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στον αντικαρκινικό αγώνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κάνοντας κλικ ΕΔΩ!


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 60 χρόνια προσφοράς σε μια λαμπρή βραδιά! Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top