728x90 AdSpace

Latest news

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Οι φετινές εκδηλώσεις του Παραρτήματος Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 3-2-2018 με ποδηλατάδα από το Δήμο Φυλής ,η οποία κατέληξε στην κεντρική πλατεία του Δήμου Αχαρνών.
Η δράση αυτή είχε καθαρά συμβολικό χαραχτήρα διότι προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα οφέλη της άσκησης στην υγεία και παράλληλα να αναδείξει την ενιαία υπόσταση του Παραρτήματος στους Δήμους Αχαρνών και Φυλής. Ευχαριστούμε τις ομάδες Νυχτοπεταλιές Αχαρνών και Λαμπρινάκια Γαλατσίου για τη συμμετοχή τους.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, μια άκρως ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη ενημερωτική εκδήλωση, σχετικά με την ψυχολογική υποστήριξη του ασθενούς που πάσχει από καρκίνο και του περιβάλλοντός του, με εισηγητές τον κ. Ιωάννη Ντίνο, κλινικό ψυχολόγο ,την κ. Εύη Ντάλη, στρατιωτικό ψυχολόγο και την κ. Εύα Γρηγοριάδου, ψυχοθεραπεύτρια, εθελόντρια του ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με έκθεση ζωγραφικής όπου εκτέθηκαν έργα των Δημήτρη Σπυρόπουλου, Γιολάντας Μαντζάνα και Χριστίνας Σπυροπούλου και έκλεισε με ισπανική χορευτική μουσική φλαμένκο, με τις Νίκη Μανδελά και Θέτιδα Μισίου.

Ευχαριστούμε θερμά όσους υποστήριξαν ενεργά τις παραπάνω εκδηλώσεις και συνέβαλαν αποτελεσματικά στην ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος και κυρίως την pro- Party για την ηχοφωτιστική κάλυψη και τον κ. Κώστα Δαμάσκο.


 Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας





















  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top