728x90 AdSpace

Latest news

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Η Αντικαρκινική στην Πυροσβεστική

Την Πυροσβεστική Ακαδημία επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Χ. Καζανάς και η Γ. Γραμματέας κ. Αγγελική Ταράτσα του Παραρτήματος Αχαρνών & Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας μαζί με την κ. Ιωάννα Βαρελά, βιολόγο, από το Όραμα

Ελπίδας και τον Αρχιπύραρχο κ. Ηλία Γιαννούτσο, την Τρίτη 5-3-2019, όπου τους υποδέχτηκαν ο Διοικητής της Σχολής Αρχιπύραρχος κ. Εμμανουήλ Δαμουλάκης και ο Διοικητής της Σχολής Επιμόρφωσης, Επιπυραγός κ. Βασίλειος Βαθρακογιάννης.
Στην ενημερωτική εκδήλωση που ακολούθησε, παρευρέθηκαν 60 δόκιμοι ανθυποπυραγοί οι οποίοι πληροφορήθηκαν για τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου ενώ παράλληλα 15 από αυτούς έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά το Διοικητή, το Διοικητή της Σχολής Επιμόρφωσης καθώς και τους σπουδαστές της Σχολής για τη φιλοξενία και για τη συμβολή τους στην ενίσχυση της Τράπεζας Μυελού των Οστών.


Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας










  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Αντικαρκινική στην Πυροσβεστική Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top