728x90 AdSpace

Latest news

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία!

 


Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Παράρτημα Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, την Κυριακή 5-12-2021, ημέρα που έχει καθιερωθεί ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού, βάση ψηφίσματος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 1985. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης προσήλθαν …εθελοντές αιμοδότες , ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοιού covid-19. 

Η αιμοδοσία, αποτελεί μια ύψιστη πράξη προσφοράς στο άνθρωπο, καθώς δίνοντας αίμα, χαρίζουμε Ζωή. Ο εθελοντισμός επίσης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε υγιούς κοινωνίας και προϋποθέτει υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους και συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία προσφέροντας αίμα, για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε επίσης την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Κωνσταντοπούλειου Γ. Ν. Νέας Ιωνίας – Πατησίων, καθώς επίσης και το ΔΣ του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών, για την παραχώρηση της αίθουσας. 

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία! Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top