728x90 AdSpace

Latest news

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Η Αντικαρκινική Αχαρνών και Φυλής τιμά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου.


Το Παράρτημα Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για την έγκαιρη ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου, διοργάνωσε εκδηλώσεις στους Δήμους Αχαρνών και Φυλής στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου. 

Συγκεκριμένα υλοποίησε πρόγραμμα δωρεάν test-pap στα γραφεία του Παραρτήματος κατά το διήμερο 4-5/2 /2022 ,όπου εκδήλωσαν ενδιαφέρον πάνω από 80 γυναίκες.

Επίσης το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου , ο «Κότινος», το δέντρο της Αντικαρκινικής Αχαρνών και Φυλής που κοσμεί την κεντρική πλατεία των Αχαρνών , φωτίστηκε με μπλε χρώμα, ενώ δέσμες μπλε φωτός φώτισαν τον ουρανό των Αχαρνών, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας σε όλους τους συνανθρώπους μας που δίνουν τη δική τους μάχη για να πάρουν τη ζωή τους πίσω, πως σε αυτό τον αγώνα δεν είναι μόνοι τους , αλλά και να υπενθυμίσει παράλληλα πως ο καρκίνος μπορεί να αντιμετωπισθεί με την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη. Παράλληλα το βράδυ της ίδιας ημέρας ,για τον ίδιο λόγο φωτίστηκε με μπλε φως το κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής. 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία του Παραρτήματος της Αντικαρκινικής Αχαρνών και Φυλής με την Κοινωνική Υπηρεσία Αχαρνών , το ΚΕΠ Αχαρνών και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Σπύρο Βρεττό , τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού για την στήριξη των δράσεων, την ιατρό κα. Κλειώ Βρεττού και τη μαία κα Γεωργία Ζιάκκα για την εθελοντική προσφορά τους στη δωρεάν διενέργεια test-pap καθώς και όλους όσοι με την προσφορά τους συμβάλλουν στην προαγωγή των στόχων μας που είναι η διαφύλαξη και προάσπιση της υγείας μέσω της έγκαιρης ενημέρωσης για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.



Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας








  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Αντικαρκινική Αχαρνών και Φυλής τιμά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου. Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top