728x90 AdSpace

Latest news

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ημέρα διπλής δράσης

Ημέρα διπλής δράσης για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, ήταν η 1η Μαρτίου 2023, ημέρα που ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τόσο η διεξαγωγή δωρεάν test- pap στο Δήμο Φυλής σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσια του Δήμου, όσο και η διενέργεια δωρεάν μαστογραφιών για γυναίκες του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς " Οι Άγιοι Ανάργυροι".

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Φυλής κ.Γιώργο Αντωνόπουλο, την κοινωνική λειτουργό κ. Χαρά Νιτσάκη, την εθελόντρια μαία και μέλος του Παραρτήματος Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ελένη Μπρέμπου Μεθενίτη, όπως και το Δήμο Αχαρνών που ανέλαβε τη δωρεάν μετακίνηση των γυναικών στο εξεταστικό κέντρο.

Υπενθυμίζουμε πως η πρόληψη σώζει ζωές και καλούμε όλες τις γυναίκες να εξετάζονται συχνά προκειμένου, να διασφαλίσουν το υπέρτατο αγαθό της υγείας.



Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ημέρα διπλής δράσης Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top