728x90 AdSpace

Latest news

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Τιμητική πρόσκληση προς τον Πρόεδρό μας!


Τιμητική πρόσκληση προς τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Αχαρνών & Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Παναγιώτη Καζανά απεύθυνε ο διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Υποστράτηγος Αναστάσιος Πολύχρονος αναγνωρίζοντας το έργο που προσφέρει στην κοινωνία το Παράρτημα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Απριλίου 2024, στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από το ζήτημα της εθελοντικής δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων και τη σημασία της προσφοράς τους σε ασθενείς που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών πολλοί Σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων.

Παρέστη ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης ως κύριος ομιλητής και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Καθηγητής κ. Γεώργιος Παπαθεοδωρίδης, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Σωματείου «Σύλλογος Όραμα Ελπίδας» Καθηγητής κ. Στυλιανός Γραφάκος, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και Α’ Αντιπρόεδρος του Σωματείου «Σύλλογος Όραμα Ελπίδας» κ. Εμμανουήλ Παπασάββας, ο Διευθυντής του Κέντρου Εθελοντών Δοτών του Κέντρου Ενημέρωσης & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής κ. Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, η Μαθήτρια 5ης της ΣΣΑΣ Ιατρικής και Δότρια Μυελού των Οστών κ. Μαρία Γκουτζαμάνη και ο Λήπτης Μυελού των Οστών κ. Παναγιώτης Κόκκινος, ενώ απέστειλε χαιρετισμό η Επικεφαλής του Board of Advisors και Γενική Γραμματέας του Σωματείου «Σύλλογος Όραμα Ελπίδας» κ. Δέσποινα – Ινώ Κωνσταντοπούλου,.

Επίσης παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, Εκπρόσωποι των Αρχηγών ΓΕΝ και ΓΕΑ, ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Υποστράτηγος Αναστάσιος Πολύχρονος, ο Στρατηγός ε.α. Επίτιμος Α/ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης


Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τιμητική πρόσκληση προς τον Πρόεδρό μας! Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top