728x90 AdSpace

Latest news

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ψυχική ανάταση στο πάρκο των ψυχών

Άκρως πετυχημένη και ξεχωριστή υπήρξε η πρωτοβουλία του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών για την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος. που την Κυριακή 8 Ιουνίου οργάνωσε πεζοπορία στην Πάρνηθα και στο Πάρκο των Ψυχών στην οποία συμμετείχαν η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών, ο Όμιλος Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης Αχαρνών "Χρ. Τσεβάς και η "UNESCO ΤΛΕΕ.
Η πεζοπορία ξεκίνησε από το Μον Παρνές μέχρι την Αγία Τριάδα και μέσα από ένα εύκολο μονοπάτι, οι συμμετέχοντες έφτασαν ως το Πάρκο των Ψυχών.
Πρόκειται για ένα εξαίσιο δημιούργημα του συντοπίτη μας καλλιτέχνη Σπύρου Ντασιώτη, που βρίσκεται δίπλα το παλιό Σανατόριο της Πάρνηθας και είναι αφιερωμένο στη μνήμη των ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν σε αυτό.
Να σημειώσουμε επίσης ότι, ο  συντοπίτης μας καλλιτέχνης Σπύρος Ντασιώτης στο Πάρκο των Ψυχών, ανάμεσα στους εκλεκτούς επισκέπτες του. Μεταξύ αυτών, ο Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Αχαρνών Παναγιώτης Καζανάς, η Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων της Δημοτικής Πινακοθήκης "Χρήστος Τσεβάς" Ρένα Κουμπούρη και  ο ζωγράφος-αστροφυσικός Π.Παπαζαχαριάδης-Παπαζαχος, επίτιμος Πρόεδρος και ιδρυτής του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ψυχική ανάταση στο πάρκο των ψυχών Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top