728x90 AdSpace

Latest news

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ο Κότινος στην ΙΛΕΑ...


Ανακοίνωση της ΙΛΕΑ για τον "Κότινο"

Την Δευτέρα στις 16/02/2015 και ώρα 19:30, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Αχαρνών κ. Παναγιώτης Καζανάς, θα παραδώσει στο Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Αχαρνών τον "Κότινο". O  "Κότινος" είναι μια μικρή φυτεμένη σε γλάστρα ελιά, που συμβολίζει την ζωή, την ελπίδα και την κοινωνική προσφορά. Ο "Κότινος" τοποθετείται για ορισμένο χρονικό διάστημα στα γραφεία συλλόγων και φορέων της περιοχής μας, με σκοπό να ευαισθητοποιεί τα μέλη τους στην παροχή φαρμακευτικού υλικού για τους άπορους και ανήμπορους συμπατριώτες μας, που τους έχει αγγίξει η κρίση. Το φαρμακευτικό αυτό υλικό, που συνήθως βρίσκεται ξεχασμένο στα ντουλάπια των οικιακών φαρμακείων φτάνει τελικά μέσω της Αντικαρκινικής στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αχαρνών.
Η Ι.Λ.Ε.Α. οφείλει να αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή της Αντικαρκινικής δείχνοντας έτσι τα κοινωνικά της αντανακλαστικά. 
Όσα μέλη του Δ.Σ. επιθυμούν, μπορούν να παρευρεθούν στην τελετή παραλαβής - παράδοσης του δέντρου αυτού, για να δώσουμε έτσι ουσιαστικό χαρακτήρα στην κίνηση αυτή.
Επίσης, όσα μέλη μας επιθυμούν μπορούν να παραστούν στην τελετή και να γίνουν έτσι σταυροφόροι στην συλλογή φαρμάκων. 


                                                         Ο Πρόεδρος                       Η Γεν. Γραμματέας
                                                      Γιώργος Φυτάς                        Φωτεινή Ράπτη



Δείτε στον χάρτη τη διαδρομή που έχει χαράξει μέχρι τώρα ο Κότινος.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Κότινος στην ΙΛΕΑ... Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top