728x90 AdSpace

Latest news

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Αυτοάνοσα Συστηματικά Νοσήματα


Δελτίο Τύπου 
"Ημερίδα υγείας"

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, η “Ημερίδα Υγείας”  που συνδιοργάνωσαν  το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.Α) με το Παράρτημα Αχαρνών της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας.  

Θέματα της ημερίδας ήταν τα Αυτοάνοσα Συστηματικά Νοσήματα και  ο Μαστός ως πηγή ζωής και νόσου. 

Την Ημερίδα παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ιωάννης Κασσαβός, μέλη φορέων, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, μέλη και φίλοι των παραρτημάτων .

Οι εισηγητές, καταξιωμένοι Επαγγελματίες Υγείας,  ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των Παραρτημάτων και παρουσίασαν με ιδιαιτέρως κατανοητό τρόπο τις εισηγήσεις τους. Την πρώτη συνεδρία παρουσίασε, ο Δρ Ευθύμιος Σταυρόπουλος, Αρχιπλοίαρχος Ιατρός Ρευματολόγος  και Υποδιευθυντής ΓΕΝ/ΔΥΓ, και τη δεύτερη ο Δρ Αριστείδης Διαμαντής, Πλοίαρχος Κυτταρολόγος και Διευθυντής Εκπαίδευσης ΝΝΑ.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Παναγιώτης Καζανάς στην ομιλία του τόνισε πως  θεωρεί επιτακτική την ανάγκη για σωστή ενημέρωση της κοινωνίας σε θέματα πρόληψης και υγείας και συμπλήρωσε πως είναι στο χέρι του καθενός μας η διαφύλαξη της υγείας μας καλώντας σε επαγρύπνηση. 



Γραφείο τύπου και επικοινωνίας (Ε.Α.Ε.Α.)




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυτοάνοσα Συστηματικά Νοσήματα Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top