728x90 AdSpace

Latest news

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Υιοθεσία με χορούς και τραγούδια…


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Υιοθεσία με χορούς και τραγούδια…

Ο ΚΟΤΙΝΟΣ υιοθετήθηκε από το Παράρτημα Αχαρνών της ΕΓΕ μέσα σε πανηγυρική εκδήλωση στις 19 Μαΐου 2015. Χορεύοντας, οι γυναίκες υποδέχθηκαν τον "ΚΟΤΙΝΟ" με την Πρόεδρο του παραρτήματος, Λίτσα Αλεξάνδρου-Πανά να τονίζει πως θα γίνει κάθε προσπάθεια για διάδοση των μηνυμάτων που μεταφέρει το δένδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωποι του Παραρτήματος παρέλαβαν φάρμακα που συγκεντρώθηκαν κατά την παραμονή του "ΚΟΤΙΝΟΥ" στο κτίριο του Ορειβατικού Συλλόγου, παρουσία μελών της Κίνησης Πολιτών για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών "ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ" και του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών. Στη συνέχεια, τα φάρμακα παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο των δομών του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και στον πρόεδρο Ιωάννη Μαρωνίτη. 

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Χ. Καζανάς δήλωσε πως είναι πολύ συγκινητική τόσο η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας όσο και η ευχαρίστηση στα πρόσωπα των ανθρώπων που δέχονται τις προσφορές.


Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Ο ΚΟΤΙΝΟΣ υιοθετήθηκε από το Παράρτημα Αχαρνών της ΕΓΕ μέσα σε πανηγυρική εκδήλωση στις 19 Μαΐου 2015. Χορεύοντας, οι γυ...
Posted by Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών on Σάββατο, 23 Μαΐου 2015
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υιοθεσία με χορούς και τραγούδια… Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top