728x90 AdSpace

Latest news

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Στο πρώτο λιμάνι ο Κότινος...


Ο Κότινος αυτή τη φορά μετανάστευσε συνεχίζοντας ένα πολύ όμορφο και ουσιαστικό ταξίδι. Επόμενος σταθμός, μετά το σύλλογο «Άγιος Κωνσταντίνος» στις Άνω Αχαρνές είναι το σχολείο Θεμιστοκλής στον  Πειραιά όπου οι άνθρωποι του Παραρτήματος μίλησαν σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου για το κάπνισμα.

Παράλληλα το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας συνέχισε τις ενημερωτικές εκδηλώσεις του, με στάση στο αντίστοιχο Παράρτημα της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας. Θέμα της εκδήλωσης ο καρκίνος του παχέος εντέρου με ομιλητή τον κ. Σπύρο Γούλα, Γαστρεντερολόγο, Επιμελητή Α΄ΕΣΥ, υπεύθυνος Γαστρεντερολογικής Μονάδος Νοσοκομείου ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ .

"Πρέπει να αφυπνιστούμε όλοι μας στο θέμα της πρόληψης. Είναι απαραίτητο μετά την ηλικία των 50 ετών να προχωρούμε σε εξέταση κολονοσκόπησης και πάνω από όλα να τρεφόμαστε σωστά και υγιεινά, σταματώντας το κάπνισμα . Εύχομαι οι εκδηλώσεις μας να μυήσουν τον κόσμο σε έναν ανάλογο τρόπο ζωής." Τόνισε ο πρόεδρος του Παραρτήματος, Παναγιώτης Καζανάς.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας.







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο πρώτο λιμάνι ο Κότινος... Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top