728x90 AdSpace

Latest news

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία...

Πρωταγωνιστές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατάμεστη η αίθουσα του Δημαρχείου...

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, τo Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και η νεανική σκηνή Ονειροβάτες οι οποίοι παρουσίασαν την Κυριακή 20 Μαρτίου στο Δημαρχείο Αχαρνών, την μυθιστορία του Βιτσέντζου Κορνάρου «Ερωτόκριτος». Η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κοινού. Πολλοί ήταν εκείνοι που παρακολούθησαν την παράσταση όρθιοι, παρόλο που
μεταφέρθηκαν και τα καθίσματα της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και από το Σύλλογο Κρητών. Επίσης αρκετοί αποχώρησαν μη μπορώντας να εισέλθουν στην αίθουσα. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή βραδιά. Θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν για να γίνει αυτή η παράσταση και ιδιαιτέρως όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα στην μεταφορά των καθισμάτων προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό. Η Αντικαρκινική Αχαρνών  θα συνεχίσει να φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που έχουν βραβευθεί και αξιολογηθεί θετικά από τον κόσμο» τόνισε ο πρόεδρος του Παραρτήματος, κ. Παναγιώτης Καζανάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Δήμητρας Χριστοδούλου βραβεύτηκε πρόσφατα στους 29ους Πανελλήνιους αγώνες Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Ζωγράφου.

Ο ηχητικός εξοπλισμός της εκδήλωσης και όχι μόνο… ήταν προσφορά της εταιρείας pro-party και του  κ. Ανδρέα Λελεδάκη.


Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα απο την θεατρική παράσταση, Ερωτόκριτος.
Δημοσιεύτηκε από Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών στις Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία... Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top