728x90 AdSpace

Latest news

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ"

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Παραρτήματος Αχαρνών & Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με θέμα ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ. Οι ομιλητές κ. Χαρίλαος Παππής MD, PhD, FACS Χειρουργός, Πρόεδρος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, Υπεύθυνος Κέντρου Βαριατρικής Χειρουργικής Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ , η κ. Αλεξία Κατσαρού, PhD Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και η κ. Αδαμαντία Καζάκου,Life coach (Προπονήτρια ζωής).

Αναφέρθηκαν ο καθένας από την ειδικότητα του στην παθογένεια της μεγάλης παχυσαρκίας και τις συνέπειες της στην καθημερινότητα του ανθρώπου. Συνδύασαν την ασθένεια, την διατροφή και τις ψυχικές ανάγκες του ανθρώπου που βιώνει αυτήν την πραγματικότητα και κατέληξαν ότι η αλλαγή είναι εφικτή μέσω της χειρουργικής οδού η οποία είναι η καταλληλότερη αντιμετώπιση της ασθένειας.

Η εκδήλωση πλαισιωνόταν από παρουσίαση του βιβλίου της κ. Τασούλας Παμουκτσόγλου, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην Αντικαρκινική, από την δημοσιογράφο κ. Ματίνα Λέτσα έκθεση ζωγραφικής της κ. Κατερίνας Κατσαρού, ενώ έκλεισε με μουσικό σχήμα που τραγούδησε τραγούδια όλης της Ελλάδας. Το ακροατήριο που είχε κατακλύσει την αίθουσα εκδηλώσεων παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των ομιλητών και απόλαυσαν τα τραγούδια τραγουδώντας τα.

Στην άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης συνέβαλλε αφιλοκερδώς η PRO-PARTY.

Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης.










  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ" Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top