728x90 AdSpace

Latest news

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Επίσκεψη στο ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων "ΕΛΠΙΔΑ"


Αχαρνές 21/12/2018

Σήμερα, η Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών και Φυλής και η σχολική κοινότητα του 2ου Δ.Σ. Αχαρνών ( μαθητές/τριες του Στ1, εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων) επισκέφθηκαν το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων ΕΛΠΙΔΑ.

Η δράση εντάσσεται στα πλαίσια της συνεργασίας της Εταιρείας και του σχολείου σε θέματα αλληλεγγύης, προσφοράς και εθελοντισμού και υλοποιήθηκε με την προσφορά μικρών εορταστικών αναμνηστικών στα νοσηλευόμενα παιδιά, τα οποία δημιούργησαν όλοι οι μαθητές/ τριες του σχολείου, με τη δωρεά βιβλίων για τη βιβλιοθήκη του νοσοκομείου από την Αντικαρκινική Εταιρεία και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και με την χορωδιακή και οργανική μουσική διασκέδαση των νοσηλευόμενων παιδιών από τους μαθητές/τριες -επισκέπτες.

Ο κύριος σκοπός της δράσης είναι ο παιδαγωγικός και ανθρωπιστικός αντίκτυπος σε θέματα αξιών και στάσεων και είμαστε σίγουροι πως επιτυγχάνεται με τη συνεχή ευαισθητοποίηση των παιδιών μας, μελλοντικών ενεργών πολιτών, αλλά και με το παράδειγμα των εμπλεκόμενων ενηλίκων.











  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίσκεψη στο ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων "ΕΛΠΙΔΑ" Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top