728x90 AdSpace

Latest news

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Η Ελληνική Αντικαρκινική Αχαρνών και Φυλής ανοίγει τα φτερά της και «πετά» στην Αεροπορική Βάση Τατοΐου.


Την Πέμπτη 10/1/2019,στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων στο Τατόι ,650 περίπου Ίκαροι και Δόκιμοι Υπαξιωματικοί των Σχολών Ικάρων, ΣΤΥΑ, ΣΜΥΑ και ΣΥΔ της Αεροπορικής Βάσης Τατοΐου συμμετείχαν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Ενιαίο Παράρτημα Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Μετά το καλωσόρισμα του Διοικητή της Σχολής ΣΜΥΑ, Ταξίαρχου (Ι) Κ. Γρίβα Ζαχαρία, την έναρξη της εκδήλωσης προλόγισε ο Πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος, Χειρουργός Οδοντίατρος, κ. Παναγιώτης Καζανάς αναφερόμενος στις δράσεις και την προσφορά του Παραρτήματος στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Στην συνέχεια στο βήμα προσκλήθηκε η κ. Αγγελική Ταράτσα, Πολιτική Επιστήμονας και Υποψήφια Διδάκτορας του ΑΠΘ και μίλησε στους Φοιτητές της Σχολής Ικάρων για τους λόγους που καθιστούν αναγκαία την συμμετοχή στην Τράπεζα δοτών μυελού και παραγώγων αίματος στην Ελλάδα, με απλά παραδείγματα.

Η εσπερίδα ολοκληρώθηκε με την εμπεριστατωμένη εισήγηση του κ. Στέλιου Γραφάκου , Αναπληρωτή Καθηγητή Παιδιατρικής Αματολογίας και Επιστημονικού Διευθυντή της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, πάνω στις Ιατρικές τεχνικές τις οποίες ο δότης μπορεί να επιλέξει κατά την δωρεά του, καθώς και με βίντεο όπου μοιράστηκε την εμπειρία της μια δότρια.

Οι σπουδαστές, ευαισθητοποιημένοι δέχτηκαν σε εντυπωσιακή αναλογία και με αξιοθαύμαστη αμεσότητα να προβούν στην διαδικασία συλλογής δείγματος σάλιου και να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών συμβάλλοντας στην ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή κ. Γρίβα για τη συνεργασία και τη φιλοξενία στους χώρους της Σχολής καθώς και τους σπουδαστές για το αμέριστο ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκρισή τους για εθελοντική προσφορά.

Τέλος ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κ. Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη και τους εκπροσώπους του συλλόγου κ. Στέλιο Γραφάκο και κ. Βαρελά Ιωάννα για τη συνδρομή τους στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.


Γραφείο τύπου και επικοινωνίας









  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ελληνική Αντικαρκινική Αχαρνών και Φυλής ανοίγει τα φτερά της και «πετά» στην Αεροπορική Βάση Τατοΐου. Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top