728x90 AdSpace

Latest news

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ενιαίου Παραρτήματος Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, την Κυριακή 13-1-2019 ,στο Κέντρο Ημέρας ΓΑΛΗΝΗ στις Αχαρνές. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ιωάννης Κασσαβός , η βουλευτής κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Φυλής κ. Σπύρος Μπρέμπος, εκπρόσωποι δημοτικών παραστάσεων και υποψήφιοι δήμαρχοι του Δήμου Αχαρνών καθώς πολλοί φίλοι και μέλη του Παραρτήματος. 

Μεταξύ αυτών παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ κ. Ελένη Τζαβάρα, ο Πρόεδρος της Λαογραφικής Εταιρείας « ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»,κ. Γ. Λιβανός, η Πρόεδρος της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών κ. Ειρήνη Μπαϊρακτάρη,ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Παρακευής κ. Γ. Αρβανίτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίας Άννας κ. Σ. Σταμπολίδης, η γ.γ του Πολιτισμικού Συλλόγου Αχαρνείς κ. Αλίκη Λεφάκη,από Τον Όμιλο Φίλων Πινακοθήκης Τσεβά ο κ. Ι. Μίχας , ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ. Σ. Βρεττός, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κ. Γ. Βλάχου, ο καθηγητής ΕΚΠΑ και πρόεδρος ΕΝ.ΥΠ.Ε.Κ.Κ. κ. Αλέξης Μητρόπουλος, καθώς και η χορωδία της ΕΓΕ Αχαρνών υπό την διεύθυνση του καθηγητή βυζαντινής μουσικής κ. Κ. Κατσικογιώργου, η οποία πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση. 

Στην τελετή βραβεύθηκαν οι κυρίες Αναστασία Παμουκτσόγλου και Μαρία Δαμιανού για την εθελοντική προσφορά τους στην Αντικαρκινική. 

Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Καζανάς κατά την ομιλία του ευχαρίστησε θερμά όλους όσους στηρίζουν τις εθελοντικές δράσεις του Παραρτήματος ,αναφέρθηκε στο έργο του Παραρτήματος στους Δήμους Αχαρνών και Φυλής καθώς και τη συνεργασία με φορείς της πόλης των Αχαρνών ,όπως το Κέντρο Ημέρας ΓΑΛΗΝΗ, το οποίο προσφέρει σημαντικό έργο όχι μόνο ως προς την ψυχοκοινωνική διερεύνηση των αναγκών των ατόμων αλλά και στην ένταξη τους ,με απώτερο σκοπό την εξάλειψη του κοινωνικού στίγματος και την ευαισθητοποίηση των υπολοίπων μελών της κοινωνίας. 

 Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας














  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top