728x90 AdSpace

Latest news

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Tο παράρτημα Aχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΑ Αχαρνών, πραγματοποίησε εκδήλωση - αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Λευτέρη Παπαδόπουλο, τη Δευτέρα 04/12/2023 στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν  τη σημασία της ψυχικής υγείας  για την ευζωία, έγινε με τη συμμετοχή της λαϊκής ορχήστρας της ΔΗΚΕΑ. Στην  εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος δημοτών.

Από την ορχήστρα,  ο  Θανάσης Κομνηνός,Νίκος Μπουρνέλης και Μαρίνα Μανωλάκου, ήταν στο τραγούδι. Στο μπουζούκι ήταν ο Στράτος Χατζηφώτης,στο πιάνο ο Δημήτρης Δαμάσκος, στην  κιθάρα ο Δημοσθένης Γκίνης και στο μπάσο ο Νίκος Παναγιωτάτος. Ακορντεόν έπαιξε ο Κώστας Πορουτσίδης και ντραμς ο Ηρακλής Χαλκιαδάκης, ενώ την επιμέλεια της ορχήστρας είχε ο μαέστρος κ. Αντώνης Αμπαρτζάκης.

Ο Πρόεδρος κ.Παναγιώτης Καζανάς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Αχαρνών και Φυλής, ευχαριστούν θερμά τη ΔΗΚΕΑ για τη συνεργασία, το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων για την παραχώρηση του χώρου και όλους όσοι προσήλθαν και για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.


Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top