728x90 AdSpace

Latest news

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ


Την Κυριακή 14-1-2024 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Παραρτήματος Αχαρνών & Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας , στην Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών « Ο Καπετάν Ευκλείδης», παρουσία πολλών μελών και φίλων του Παραρτήματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κα Βασιλική Καβαλλάρη, ο Βουλευτής κ. Στυλιανός Φωτόπουλος και πολλοί δημοτικοί, κοινοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς επίσης εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης. Στην εκδήλωση συμμετείχε η παιδική χορωδία του Μελωδίου Δημήτρης Φανιάς, που πλαισίωσε το πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια. 

Ευχαριστούμε θερμά την Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών και Αττικής Ο Καπετάν Ευκλείδης για την παραχώρηση του φιλόξενου χώρου, αλλά και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την εναρκτήρια εκδήλωση του έτους 2024 και ευχόμαστε σε όλους Υγεία και Καλοτυχία.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Rating: 5 Reviewed By: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Scroll to Top